Especials 2020

Tricicle ©Pere Ferrer

Tricicle.
Premi Gonzalo Pérez de Olaguer.

Companyia de teatre gestual fundada el 1979 per Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir. Es reconeix així la trajectòria de més de quaranta anys provocant somriures al teatre i a la televisió tant a dins com a fora de país, amb gags i espectacles memorables com Slastic, Sit o Bits. El 2020 ha estat el seu any de comiat, després de quatre dècades als escenaris. De fet, Pérez de Olaguer era un entusiasta del seu humor.

IMG_20210202_3socias

Nus Cooperativa.
Premi Maria José Ragué.

Entitat que desenvolupa accions i processos transformadors amb perspectiva feminista i comunitària, des de la creativitat i la cura. Tot i estar especialitzades en el teatre social, també ofereixen accions formatives, facilitacions i assessoraments en l’àmbit de l’economia social i solidària. Nus existeix com a cooperativa des del 2017 i actualment el nucli està format per Magalí Permanyer, Rocío Manzano i Eli Rius.

SAT platea

SAT! Sant Andreu Teatre.
Menció Especial del Jurat de Dansa.

Espai dedicat a l’exhibició de les arts escèniques amb dues línies de programació principals: el teatre familiar i per a escoles i la dansa contemporània. El jurat de dansa ha decidit entregar-los una Menció Especial per la seva aposta permanent per la dansa i perseverança en el sector. N54 Produccions SL, l’actual direcció del teatre, pren la gestió de la sala el 2008, i des de llavors ofereix una oferta de teatre i dansa de qualitat però assequible per a tots els espectadors.

Lliure online

Teatre Lliure.
Premi Especial a la Programació a Distància.

Nou premi que condecora les iniciatives sorgides arran de la pandèmia, reconeixent així la capacitat de reacció del Teatre Lliure, que va oferir continguts especialment creats per al medi digital, tals com el Teatre Radiofònic o el cicle Clàssics per a criatures, només dos mesos després de l’inici de l’estat d’alarma. També es condecora el naixement de la convocatòria dels Ajuts Extraordinaris Carlota Soldevila a la creació.

thumbnail_kilyan-sockalingum-nW1n9eNHOsc-unsplash (1)

Sales de Catalunya.
Premi a la Sala.

Aquest any, el premi a la Sala serà un homenatge a totes les sales de Catalunya per reconèixer el valor i la força de continuar en actiu en un any tan complicat.